×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay tekent bij Corinthians tot 2026 in Brazilië.

Memphis Depay tekent bij Corinthians tot 2026 in Brazilië.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 06:48 uur

Oranje-international Memphis Depay heeft een nieuwe bestemming gevonden in zijn voetbalcarrière. De Braziliaanse club Corinthians heeft officieel aangekondigd dat de spits zich bij hun team zal voegen. Depay, die bekend staat om zijn indrukwekkende doelpunten en creatieve spel, heeft een contract getekend dat hem tot 31 december 2026 aan de club zal binden.

De transfer van Depay naar Corinthians markeert een nieuwe fase in zijn loopbaan, waarbij hij de uitdaging aangaat om zijn talenten te laten zien in de competitieve Braziliaanse voetbalwereld. Met zijn ervaring als Oranje-international en zijn succesvolle periode bij clubs als Olympique Lyon en FC Barcelona, wordt Depay gezien als een waardevolle aanwinst voor Corinthians.

De fans van de Braziliaanse club kunnen zich verheugen op de komst van Depay, wiens technische vaardigheden en doelgerichtheid het team zullen versterken. Met zijn vastberadenheid en passie voor het spel, belooft Depay een belangrijke speler te worden in het streven van Corinthians naar succes in zowel nationale als internationale competities.