×
Home Nieuws Livescore

Ruud Gullit lovend over sterspeler Joshua Zirkzee bij Oranje.

Ruud Gullit lovend over sterspeler Joshua Zirkzee bij Oranje.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 21:08 uur

Voormalig voetbalicoon Ruud Gullit heeft vol bewondering gekeken naar de prestaties van Joshua Zirkzee tijdens de recente interland tussen Nederland en Bosnië & Herzegovina, waar Oranje met 5-2 zegevierde. In het programma Rondo heeft Gullit laten weten dat hij de jonge spits al geruime tijd op de voet volgt en onder de indruk is van zijn bijdrage aan het soepele aanvalsspel van het Nederlands elftal.

Gullit, die zelf een glansrijke carrière als voetballer heeft gehad, prijst Zirkzee om zijn technische vaardigheden en zijn vermogen om kansen te creëren voor zijn teamgenoten. De oud-voetballer is van mening dat de jonge aanvaller een cruciale rol speelt in het succes van Oranje en ziet in hem een veelbelovend talent met een grote toekomst in het internationale voetbal.

Met zijn doelpunten en assists heeft Zirkzee laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor het Nederlandse elftal en dat hij in staat is om het verschil te maken in belangrijke wedstrijden. Gullit hoopt dan ook dat de jonge spits zijn ontwikkeling voortzet en zijn potentieel volledig benut, zodat hij een sleutelspeler kan worden voor Oranje in de komende jaren.

De lof van Ruud Gullit voor Joshua Zirkzee onderstreept de groeiende reputatie van de jonge speler en zijn impact op het Nederlandse voetbal. Met zijn talent en doorzettingsvermogen lijkt Zirkzee klaar te zijn om een prominente rol te spelen in de toekomst van het Nederlands elftal en wordt hij gezien als een van de opkomende sterren in het internationale voetbal.