×
Home Nieuws Livescore

Zerrouki blikt terug op uitdagend debuutseizoen bij Feyenoord

Zerrouki blikt terug op uitdagend debuutseizoen bij Feyenoord
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 20:32 uur

Jonge middenvelder Ramiz Zerrouki heeft een turbulent debuutseizoen beleefd bij Feyenoord, waar hij voornamelijk diende als vervanger van sterkhouder Mats Wieffer. Het talentvolle talent, afkomstig van FC Twente, heeft onlangs in een openhartig interview met het magazine Hand in Hand meer inzicht gegeven in zijn aanpassingsperiode bij de Rotterdamse club en zijn overgang vanuit Enschede.

Zerrouki, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en spelinzicht, onthulde dat de overstap naar Feyenoord aanvankelijk een uitdagende stap was. Als jonge speler moest hij wennen aan het hogere niveau en de intense concurrentie binnen de selectie. Desondanks heeft de middenvelder hard gewerkt om zijn plek te veroveren en zijn waarde te bewijzen op het veld.

De 21-jarige voetballer benadrukte ook de steun die hij heeft ontvangen van zijn teamgenoten en de technische staf, die hem hebben geholpen om zich te ontwikkelen en te groeien als speler. Zerrouki is vastbesloten om zijn potentieel volledig te benutten en een belangrijke rol te spelen in de toekomst van Feyenoord, waarbij hij streeft naar meer speeltijd en impact in het komende seizoen.