×
Home Nieuws Livescore

Koeman verbaasd over Bosnische fans tussen Oranje supporters

Koeman verbaasd over Bosnische fans tussen Oranje supporters
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 19:40 uur

Tijdens het persmoment op maandag in aanloop naar de Nations League-wedstrijd tegen Duitsland heeft bondscoach Ronald Koeman zijn verbazing geuit over de aanwezigheid van veel Bosnische fans tussen de supporters van het Nederlands elftal afgelopen zaterdag. Koeman noemde het 'gek' dat er zoveel Bosnische supporters aanwezig waren tijdens de wedstrijd. De keuzeheer heeft aangegeven dat hij dit opgemerkt heeft en er melding van heeft gemaakt.

Koeman benadrukte dat het belangrijk is dat de steun van de fans voornamelijk uit Nederland komt en dat het opvallend was om zoveel Bosnische supporters te zien. De bondscoach hoopt dat bij de komende wedstrijden de tribunes voornamelijk oranje zullen kleuren en dat de spelers kunnen rekenen op de steun van hun eigen fans.

De aanwezigheid van de Bosnische supporters heeft voor enige opschudding gezorgd binnen het Nederlands elftal, maar Koeman is vastberaden om zich te focussen op de komende wedstrijd tegen Duitsland. Hij benadrukt dat het team zich volledig zal inzetten om een goed resultaat neer te zetten en hoopt dat de fans, voornamelijk Nederlandse supporters, het elftal zullen steunen in deze belangrijke wedstrijd.