×
Home Nieuws Livescore

Ajax speelt oefenwedstrijd tegen zichzelf na afgelaste competitieduel.

Ajax speelt oefenwedstrijd tegen zichzelf na afgelaste competitieduel.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 18:24 uur

Ajax heeft besloten om actie te ondernemen nadat burgemeester Femke Halsema het competitieduel van de club met FC Utrecht heeft geannuleerd. De Amsterdamse club staat voor een ongebruikelijke situatie en zal dinsdag een unieke oefenwedstrijd tegen zichzelf spelen, zo meldt Voetbal International.

De maatregelen van Ajax komen voort uit de recente ontwikkelingen rondom het afgelaste duel met FC Utrecht. De club heeft snel geschakeld en een alternatief bedacht om de spelers toch in actie te laten komen. Het duel tegen zichzelf zal dienen als een manier om scherp te blijven en het wedstrijdritme te behouden in aanloop naar de volgende officiële wedstrijd.

Hoewel het spelen tegen je eigen team een ongebruikelijke stap is, toont Ajax hiermee flexibiliteit en vastberadenheid om te blijven presteren. De oefenwedstrijd zal ongetwijfeld voor interessante situaties zorgen op het trainingsveld en biedt de spelers de kans om zichzelf uit te dagen en te verbeteren. Ajax laat hiermee zien dat het in staat is om creatieve oplossingen te vinden in uitdagende omstandigheden.