×
Home Nieuws Livescore

Ajax en FC Utrecht reageren op afgelaste wedstrijd Halsema.

Ajax en FC Utrecht reageren op afgelaste wedstrijd Halsema.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 17:32 uur

Ajax en FC Utrecht hebben beiden gereageerd op de opmerkelijke beslissing van burgemeester Femke Halsema om een streep te zetten door de geplande wedstrijd tussen de twee clubs. Vooral bij FC Utrecht heerst onvrede over deze last-minute annulering. De Domstedelingen laten duidelijk weten dat ze teleurgesteld zijn in deze gang van zaken en hadden zich juist verheugd op het treffen met hun Amsterdamse rivalen.

Aan de andere kant hebben de Amsterdammers laten weten dat zij er alles aan hebben gedaan om de wedstrijd doorgang te laten vinden. Ajax benadrukt dat zij zich aan alle voorschriften en protocollen hebben gehouden en dat zij graag hadden willen spelen. De teleurstelling bij de club uit de hoofdstad is dan ook groot nu de wedstrijd op het laatste moment is geannuleerd.

De supporters van zowel Ajax als FC Utrecht zullen nu moeten wachten op een nieuwe datum voor deze beladen ontmoeting. De KNVB zal naar verwachting spoedig met een nieuwe speeldatum op de proppen komen, zodat de fans alsnog kunnen genieten van deze spannende confrontatie tussen de twee Eredivisieclubs. Het is te hopen dat deze onverwachte wending geen invloed zal hebben op de sportieve prestaties en de sfeer rondom deze beladen wedstrijd.