×
Home Nieuws Livescore

De Ligt start in basis tegen Duitsland, Koeman onthult

De Ligt start in basis tegen Duitsland, Koeman onthult
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 16:16 uur

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de cruciale Nations League-wedstrijd tegen Duitsland heeft bondscoach Ronald Koeman onthuld dat Matthijs de Ligt opnieuw in de basis zal starten voor het Nederlands elftal. De talentvolle verdediger krijgt daarmee opnieuw het vertrouwen van Koeman, ondanks enkele tegengoals in de vorige wedstrijd tegen Bosnië & Herzegovina.

Koeman benadrukte echter dat er niet te zwaar getild moet worden aan de fouten van De Ligt in de vorige interland. De bondscoach gelooft in de kwaliteiten van de jonge verdediger en is ervan overtuigd dat De Ligt zijn vorm zal hervinden tegen Duitsland. Met zijn ervaring en leiderschap op het veld is De Ligt een belangrijke pion in de defensie van Oranje.

De wedstrijd tegen Duitsland belooft een spannende kraker te worden in de Nations League, waarbij Nederland hoopt op een overwinning om uitzicht te houden op de groepswinst. Met De Ligt als steunpilaar in de verdediging en Koeman aan het roer, is het Nederlands elftal vastberaden om een sterke prestatie neer te zetten en de Duitsers te verslaan.