×
Home Nieuws Livescore

Nathan Aké relativeert onrust rondom Oranje-bankzitters

Nathan Aké relativeert onrust rondom Oranje-bankzitters
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 16:00 uur

Nathan Aké, de reserve-aanvoerder van het Nederlands elftal, heeft zich uitgesproken over de recente onrust die ontstond tijdens de training van de Oranje-bankzitters. Aké gaf aan dat hij zelf niet veel heeft meegekregen van het incident rondom Wout Weghorst en de gebroeders Timber. Tijdens een persconferentie ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Duitsland benadrukte Aké dat het belangrijk is om het voorval niet groter te maken dan het is.

De verdediger sprak zijn vertrouwen uit in de teamgeest en benadrukte dat dergelijke incidenten niet de focus mogen afleiden van de belangrijke wedstrijden die voor de boeg staan. Aké benadrukte dat het team zich volledig moet richten op het aanstaande duel met Duitsland en dat eenheid en samenwerking essentieel zijn om succesvol te zijn.

Hoewel de onrust tijdens de training voor enige opschudding zorgde, lijkt Aké vastberaden om de focus te behouden en zich te concentreren op het voetbal. Met zijn ervaring en leiderschap hoopt de reserve-aanvoerder een positieve bijdrage te leveren aan het team en samen met zijn medespelers te streven naar succes op het veld.