×
Home Nieuws Livescore

Koeman: Memphis blijft optie voor Oranje na transfer Brazilië.

Koeman: Memphis blijft optie voor Oranje na transfer Brazilië.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 14:32 uur

Oranje bondscoach Ronald Koeman heeft aangegeven dat Memphis Depay, ondanks zijn aanstaande transfer naar Brazilië, nog steeds in aanmerking komt voor het Nederlands elftal. De flamboyante aanvaller, die momenteel voor Olympique Lyon speelt, lijkt op weg te zijn naar een nieuw avontuur bij een Braziliaanse club. Koeman benadrukt echter dat deze overstap niet betekent dat Memphis uit beeld raakt voor Oranje.

In een recent interview benadrukte Koeman dat de situatie van Memphis niet te vergelijken is met die van Steven Bergwijn, die onlangs de overstap maakte naar Saudi-Arabië. De bondscoach is van mening dat Memphis, met zijn kwaliteiten en ervaring, nog steeds van grote waarde kan zijn voor het Nederlands elftal. Koeman heeft vertrouwen in de veerkracht en professionaliteit van de aanvaller en ziet geen reden om hem uit te sluiten van de selectie.

Memphis Depay heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de sterspelers van Oranje en wordt gezien als een belangrijke schakel in het team. Zijn creativiteit, snelheid en scorend vermogen maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Met zijn mogelijke transfer naar Brazilië lijkt Memphis een nieuwe uitdaging aan te gaan, maar Koeman houdt de deur naar het Nederlands elftal wagenwijd open voor de talentvolle aanvaller.