×
Home Nieuws Livescore

Younes Namli keert terug naar PEC Zwolle thuisbasis

Younes Namli keert terug naar PEC Zwolle thuisbasis
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 14:08 uur

Na een periode van speculatie en gesprekken met verschillende clubs, heeft Younes Namli besloten om terug te keren naar zijn oude club en ook dit seizoen voor PEC Zwolle te spelen. De dertigjarige middenvelder, die bekend staat om zijn creativiteit op het veld, had ook gesprekken met Ajax, maar uiteindelijk kwam er geen overeenstemming uit voort.

De supporters van PEC Zwolle zijn verheugd met de terugkeer van Namli, die in het verleden al indruk maakte met zijn spel en technische vaardigheden. Zijn ervaring en kwaliteiten zullen een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Art Langeler, die hoge verwachtingen heeft van de samenwerking met de creatieve middenvelder.

Namli zelf is ook enthousiast over zijn terugkeer naar Zwolle en kijkt ernaar uit om weer in het blauw-witte shirt van de club te spelen. Met zijn ervaring en talent hoopt hij een belangrijke rol te kunnen spelen in het behalen van sportieve successen voor PEC Zwolle in het komende seizoen. De fans kunnen niet wachten om hem weer in actie te zien en zijn benieuwd naar de impact die Namli zal hebben op het spel van de club.