×
Home Nieuws Livescore

Galatasaray strijdt met AS Roma om Nicola Zalewski

Galatasaray strijdt met AS Roma om Nicola Zalewski
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 13:08 uur

Turkse topclub Galatasaray heeft zijn zinnen gezet op de Poolse international Nicola Zalewski, die momenteel onder contract staat bij AS Roma. Volgens de bekende Italiaanse journalist Gianluca di Marzio is Galatasaray vastberaden om Zalewski los te weken bij de Italiaanse club. Eerder leek PSV interesse te tonen in de talentvolle middenvelder, maar een transfer naar de Nederlandse Eredivisie bleef uit.

Zalewski, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft de aandacht getrokken van Galatasaray vanwege zijn indrukwekkende prestaties bij AS Roma. De Turkse club ziet in de 22-jarige Pool een waardevolle aanwinst voor het team en is vastbesloten om hem naar Istanbul te halen.

Hoewel PSV eerder in verband werd gebracht met Zalewski, lijkt Galatasaray nu de beste papieren te hebben om de middenvelder binnen te halen. De club uit Istanbul zal naar verwachting alles op alles zetten om de transfer van Zalewski te realiseren en hem te overtuigen om voor Galatasaray te kiezen boven andere geïnteresseerde clubs. Het belooft een spannende strijd te worden om de handtekening van de talentvolle Poolse international.