×
Home Nieuws Livescore

Ajax overweegt Younes Namli als versterking na mislopen Sulemana.

Ajax overweegt Younes Namli als versterking na mislopen Sulemana.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 12:16 uur

Ajax heeft zijn oog laten vallen op Younes Namli als mogelijke aanwinst voor het team, zo heeft De Telegraaf gemeld. De transfervrije buitenspeler is opnieuw in beeld gekomen bij de Amsterdammers nadat de deal met Kamaldeen Sulemana niet doorging. Namli, die eerder in verband werd gebracht met een overstap naar Ajax, lijkt nu serieus in overweging te worden genomen door de clubleiding.

De 26-jarige Namli, die momenteel speelt voor FK Krasnodar in Rusland, staat bekend om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld. Zijn ervaring en kwaliteiten zouden een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van Ajax, die op zoek is naar versterking voor het komende seizoen.

Hoewel Namli nog geen concrete aanbieding heeft ontvangen van Ajax, lijkt de interesse van de club serieus te zijn. De komende periode zal duidelijk worden of de buitenspeler daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Eredivisie en zich zal aansluiten bij de regerend landskampioen. Ajax-fans zullen ongetwijfeld gespannen afwachten hoe deze mogelijke transfer zich verder zal ontwikkelen.