×
Home Nieuws Livescore

Istanbul Basaksehir wil Ajax-back Owen Wijndal huren

Istanbul Basaksehir wil Ajax-back Owen Wijndal huren
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 11:32 uur

Istanbul Basaksehir heeft serieuze interesse getoond in de Nederlandse verdediger Owen Wijndal van Ajax. Volgens geruchten, verspreid door Nicolò Schira, heeft de Turkse club contact gelegd met Ajax in de hoop de linksback op huurbasis over te nemen. De 21-jarige Wijndal heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie en lijkt nu de aandacht te trekken van buitenlandse clubs.

De verdediger, die bekend staat om zijn snelheid en aanvallende impulsen, zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor Istanbul Basaksehir. Met hun oog op versterking van de defensie, lijkt Wijndal een veelbelovende kandidaat te zijn om hun achterhoede te versterken. De Turkse club hoopt met deze mogelijke overgang hun team te versterken en competitiever te worden in zowel de nationale competitie als in Europa.

Ajax zal naar verwachting zorgvuldig overwegen of ze bereid zijn om Wijndal te laten gaan, zelfs op huurbasis. De Amsterdamse club staat bekend om hun talentontwikkeling en het behouden van hun beste spelers, maar de kans voor Wijndal om elders ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen, kan een aantrekkelijke optie zijn voor alle betrokken partijen. Het is nu afwachten hoe deze mogelijke transfer zich verder zal ontwikkelen en of Wijndal daadwerkelijk de overstap zal maken naar Istanbul Basaksehir.