×
Home Nieuws Livescore

Riechedly Bazoer verruilt AZ voor Konyaspor, bevestigt De Telegraaf.

Riechedly Bazoer verruilt AZ voor Konyaspor, bevestigt De Telegraaf.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 10:24 uur

Het lijkt erop dat Riechedly Bazoer zijn tijd bij AZ binnenkort zal beëindigen. De veelzijdige verdediger en middenvelder staat op het punt om de overstap te maken naar Konyaspor, zo meldt De Telegraaf. Na een periode bij de Alkmaarse club lijkt Bazoer nu een nieuw avontuur aan te gaan in het buitenland.

De transfer van Bazoer naar Konyaspor markeert een nieuwe stap in zijn carrière. De 24-jarige Nederlander heeft bij AZ laten zien over veel potentie te beschikken en lijkt nu klaar te zijn voor een uitdaging in een andere competitie. Met zijn technische vaardigheden en fysieke kracht zal Bazoer ongetwijfeld een aanwinst zijn voor het team van Konyaspor.

Voor AZ betekent het vertrek van Bazoer dat ze een belangrijke speler zullen moeten missen. De club zal op zoek moeten naar een vervanger om het vertrek van de talentvolle speler op te vangen. Het is nog niet bekend wat de exacte details van de transfer zijn, maar het lijkt erop dat Bazoer binnenkort zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract bij Konyaspor.