×
Home Nieuws Livescore

Weghorst strijdlustig voor basisplek Oranje na doelpunt tegen Bosnië

Weghorst strijdlustig voor basisplek Oranje na doelpunt tegen Bosnië
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 10:16 uur

Wout Weghorst heeft zijn zinnen gezet op een vaste basisplaats in het Nederlands elftal. De gedreven spits toonde zijn waarde als invaller door een belangrijk doelpunt te scoren in de wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina, die eindigde in een overtuigende 5-2 overwinning voor Oranje. Ondanks dat Weghorst geen optimale voorbereiding heeft gehad, wist hij met zijn doelpunt te laten zien dat hij van grote waarde kan zijn voor het nationale team.

De 28-jarige aanvaller is vastbesloten om bondscoach Frank de Boer te overtuigen van zijn kwaliteiten en potentieel in het Nederlands elftal. Weghorst, die uitkomt voor VfL Wolfsburg in de Duitse Bundesliga, heeft laten zien dat hij ook op internationaal niveau van toegevoegde waarde kan zijn. Zijn doelpunt tegen Bosnië en Herzegovina was een belangrijke stap richting het verwezenlijken van zijn ambitie om een vaste kracht te worden in het Oranje-shirt.

Ondanks de uitdagende omstandigheden en de beperkte speeltijd die Weghorst tot nu toe heeft gekregen bij het Nederlands elftal, blijft hij vastberaden en gemotiveerd om zijn doel te bereiken. Met zijn sterke fysiek, doelgerichtheid en strijdlust is Weghorst een speler die het verschil kan maken voor Oranje. De concurrentie in de voorhoede is echter groot, maar Weghorst is vastbesloten om zijn plek te veroveren en te laten zien wat hij waard is op het hoogste niveau.