×
Home Nieuws Livescore

Weghorst weigert pinchhitter rol na Timber broers incident

Weghorst weigert pinchhitter rol na Timber broers incident
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 09:08 uur

Nederlandse spits Wout Weghorst lijkt niet tevreden te zijn met zijn rol als pinchhitter binnen het Nederlands elftal. Sportjournalist Valentijn Driessen heeft zijn ongenoegen geuit over de situatie, nadat Weghorst tijdens een training van Oranje gefrustreerd raakte door de kleine overtredingen van de broers Jurriƫn en Quinten Timber. De 32-jarige aanvaller lijkt moeite te hebben met het accepteren van een rol waarin hij voornamelijk als invaller fungeert.

Driessen benadrukt dat Weghorst, die bekend staat om zijn doelpunten en fysieke spel, niet tevreden lijkt te zijn met zijn huidige situatie bij het Nederlands elftal. De spits, die momenteel actief is bij Bundesliga-club VfL Wolfsburg, zou volgens de journalist meer willen bijdragen aan het team en niet genoegen nemen met een rol op de bank.

De frustratie van Weghorst tijdens de training, veroorzaakt door de overtredingen van de Timber-broers, lijkt te wijzen op een groter ongenoegen bij de spits. Het is duidelijk dat de aanvaller hunkert naar meer speeltijd en een prominentere rol binnen het nationale team. Het is nog onduidelijk hoe bondscoach Louis van Gaal zal omgaan met de situatie en of Weghorst zijn wens voor een grotere rol ingewilligd zal zien.