×
Home Nieuws Livescore

Theo Janssen en Van der Vaart prijzen Zirkzee

Theo Janssen en Van der Vaart prijzen Zirkzee
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 06:56 uur

Voormalig profvoetballer Theo Janssen heeft zijn waardering uitgesproken voor de prestaties van Joshua Zirkzee tijdens de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Bosnië & Herzegovina. De jonge spits wist een goede indruk achter te laten en oogst lof van zowel Janssen als Rafael van der Vaart. Beide heren zijn onder de indruk van Zirkzee's optreden en zien potentie in zijn spel.

Naast zijn lof voor Zirkzee, heeft Van der Vaart ook zijn mening gegeven over Memphis Depay. De aanvaller wordt door velen gezien als een belangrijke speler voor Oranje, maar Van der Vaart is van mening dat Depay nog niet afgeschreven moet worden. Ondanks eventuele kritiek blijft Van der Vaart geloven in de kwaliteiten van Depay en ziet hij nog steeds potentie in de speler.

De positieve woorden van Janssen en Van der Vaart over Zirkzee tonen aan dat de jonge spits veelbelovend is en een waardevolle toevoeging kan zijn voor het Nederlands elftal. Met de steun van ervaren voetbalanalisten als Janssen en Van der Vaart, lijkt Zirkzee een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan in het internationale voetbal.