×
Home Nieuws Livescore

Van Gelder prijst 'stille kracht' Schouten na Oranjezege

Van Gelder prijst 'stille kracht' Schouten na Oranjezege
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 06:40 uur

Voormalig sportcommentator Jack van Gelder genoot afgelopen zaterdag met volle teugen van de 5-2 overwinning van het Nederlands elftal op Bosnië & Herzegovina. De wedstrijd bracht niet alleen een glimlach op zijn gezicht, maar ook een specifieke speler wist zijn aandacht te trekken. Jerdy Schouten, de PSV'er, wist Van Gelder te imponeren met zijn spel en inzet op het veld. Tijdens De Oranjezondag, een programma waarin het Nederlands elftal wordt besproken, benoemde Van Gelder Schouten als de 'stille kracht' van het team.

Van Gelder, die bekend staat om zijn passie voor sport en voetbal in het bijzonder, was lovend over de prestaties van Schouten tijdens de wedstrijd. De middenvelder liet zien dat hij van onschatbare waarde is voor het Nederlands elftal en wist met zijn spel zowel fans als kenners te overtuigen. Van Gelder benadrukte het belang van spelers zoals Schouten, die wellicht niet altijd in de schijnwerpers staan, maar van onschatbare waarde zijn voor het team.

De benoeming van Schouten als 'stille kracht' door Van Gelder zorgde voor lof en erkenning binnen de voetbalwereld. De PSV'er bewees met zijn optreden tegen Bosnië & Herzegovina dat hij een cruciale rol kan spelen in het succes van het Nederlands elftal. Met zijn harde werk, toewijding en talent weet Schouten niet alleen zijn medespelers te inspireren, maar ook fans en analisten te imponeren. Van Gelder kijkt dan ook reikhalzend uit naar de verdere ontwikkeling van deze veelbelovende speler binnen het nationale team.