×
Home Nieuws Livescore

Ajax breidt samenwerking met CF Pachuca uit voor talenten.

Ajax breidt samenwerking met CF Pachuca uit voor talenten.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 9 september 2024 06:32 uur

Ajax en het Mexicaanse CF Pachuca hebben hun samenwerking verder uitgebreid, zo heeft Marijn Beukers, directeur voetbal bij de Nederlandse club, aangekondigd. De Amsterdammers streven ernaar om talentvolle spelers te ontdekken, met de hoop een nieuwe Edson Álvarez te vinden. De verlengde samenwerking tussen Ajax en CF Pachuca biedt beide clubs de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen, wat kan leiden tot interessante ontwikkelingen op voetbalgebied.

De directeur voetbal van Ajax, Marijn Beukers, is enthousiast over de uitgebreide samenwerking met CF Pachuca. Beukers ziet kansen om talentvolle spelers te scouten en op te leiden, met als doel het vinden van een nieuwe parel zoals Edson Álvarez. De Mexicaanse verdediger maakte in het verleden de overstap van CF Pachuca naar Ajax en groeide uit tot een belangrijke speler in het team van de Amsterdammers.

Ajax heeft in het verleden al succesvol samengewerkt met CF Pachuca, wat heeft geleid tot de komst van talentvolle spelers naar Amsterdam. Met de vernieuwde samenwerking hopen beide clubs opnieuw vruchtbare resultaten te behalen en talentvolle spelers een kans te bieden om zich te ontwikkelen op het hoogste niveau. De fans van Ajax kunnen uitkijken naar mogelijke nieuwe aanwinsten die voortkomen uit deze versterkte band tussen de Nederlandse en Mexicaanse club.