×
Home Nieuws Livescore

Van Halst: Weghorst's boze vertrek bij training overdreven

Van Halst: Weghorst's boze vertrek bij training overdreven
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 21:16 uur

Voormalig profvoetballer en analist Jan van Halst heeft zijn mening gegeven over de recente actie van Wout Weghorst, die boos vertrok bij de training van het Nederlands elftal. Van Halst noemt de reactie van Weghorst 'overdreven' en benadrukt dat het volgens hem 'nergens over gaat'. Deze uitspraken deed Van Halst tijdens een interview bij Ziggo Sport.

Wout Weghorst, spits van VfL Wolfsburg, zorgde voor opschudding toen hij boos vertrok bij de training van Oranje. Op basis van de beelden concludeert Jan van Halst echter dat de situatie niet zo ernstig was als sommigen misschien dachten. De voormalige profvoetballer is van mening dat Weghorst zijn emoties beter onder controle had kunnen houden en dat zijn reactie overdreven was.

Jan van Halst, die regelmatig als analist optreedt bij diverse sportprogramma's, staat bekend om zijn scherpe analyses en ongezouten mening. In het geval van Wout Weghorst is hij dan ook duidelijk: de reactie van de spits was in zijn ogen onnodig en niet in verhouding tot de situatie. Het is nog afwachten hoe deze gebeurtenis zich verder zal ontwikkelen en welke consequenties het kan hebben voor Weghorst en het Nederlands elftal.