×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay doorstaat keuring en tekent bij Corinthians.

Memphis Depay doorstaat keuring en tekent bij Corinthians.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 20:08 uur

Nederlandse voetbalster Memphis Depay heeft met succes de medische keuring doorstaan en staat op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Corinthians. De aanvaller, die momenteel actief is bij FC Barcelona, zal naar verwachting spoedig zijn handtekening zetten onder een lucratief contract dat hem tot 2026 aan de Braziliaanse club zal binden.

Depay, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor Corinthians. De club hoopt met zijn komst hun aanval te versterken en te strijden om prijzen in zowel nationale als internationale competities. De transfer van Depay naar Zuid-Amerika markeert een nieuwe fase in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn talenten op een ander continent te laten zien.

De overstap van Depay naar Corinthians komt als een verrassing voor velen, aangezien er eerder geruchten waren over interesse van verschillende Europese topclubs. Echter, de Nederlandse international heeft ervoor gekozen om de uitdaging aan te gaan in de Braziliaanse competitie en zijn stempel te drukken op het voetbal in Zuid-Amerika. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Depay ongetwijfeld een belangrijke speler worden voor Corinthians en een publiekslieveling onder de fans.