×
Home Nieuws Livescore

'Tottenham negeert deadline Bayern: voorzitter op vakantie'

'Tottenham negeert deadline Bayern: voorzitter op vakantie'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 augustus 2023 14:12 uur

Tottenham Hotspur negeert deadline van Bayern: voorzitter vertrekt op vakantie

Tottenham Hotspur heeft de deadline die Bayern München had gesteld voor hun bod op Harry Kane, laten verlopen. De Duitsers wilden voor vrijdag middernacht een antwoord hebben op hun bod van naar verluidt honderd miljoen euro, maar een antwoord kwam er niet uit Londen.

Bayern München was heel duidelijk tegen Tottenham Hotspur. Ze dienden hun laatste bod in van honderd miljoen euro op Harry Kane, wat overeenkwam met de vraagprijs van Tottenham. De clubleiding van Bayern wilde voor middernacht een antwoord hebben uit Londen, anders zouden ze hun bod intrekken. Helaas is het antwoord van Tottenham Hotspur niet op tijd gekomen.

Als Bayern besluit om Tottenham meer tijd te geven, wordt het alsnog lastig. Voorzitter Daniel Levy is namelijk naar Miami gevlogen om daar vakantie te vieren met zijn familie. Volgens BILD zullen de onderhandelingen tussen beide clubs wel doorgaan. Kane is nog niet van plan om zijn contract bij Spurs te verlengen, maar hij heeft wel een deadline gesteld op 13 augustus. Hij wil voor de start van de eerste competitiewedstrijd duidelijkheid.