×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag geniet van afscheidswedstrijd Van der Maarel

Ten Hag geniet van afscheidswedstrijd Van der Maarel
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 18:16 uur

Erik ten Hag, voormalig coach van FC Utrecht en momenteel werkzaam bij Ajax, heeft volop genoten van de afscheidswedstrijd van Mark van der Maarel bij zijn oude club. De manager van Manchester United, die destijds 'Team 1' leidde tijdens het laatste duel van de verdediger, was onder de indruk van het spektakel dat zich op het veld afspeelde. Ten Hag prees de fans van FC Utrecht voor het kunnen genieten van enkele prachtige aanvallen en doelpunten die tijdens de wedstrijd te zien waren.

De afscheidswedstrijd van Mark van der Maarel bij FC Utrecht was een eerbetoon aan de lange en succesvolle carrière van de verdediger. Onder leiding van Erik ten Hag, die destijds de scepter zwaaide bij 'Team 1', werden de supporters getrakteerd op een spektakelstuk vol mooie momenten. De manager van Manchester United was lovend over de manier waarop de fans konden genieten van het spel en de doelpunten die vielen tijdens de wedstrijd.

Het was een emotionele avond voor zowel Mark van der Maarel als de fans van FC Utrecht, die de verdediger een waardig afscheid wilden geven. Erik ten Hag keek met trots toe hoe zijn voormalige speler in het zonnetje werd gezet en bedankte de supporters voor hun onvoorwaardelijke steun. De manager van Manchester United prees de sfeer in het stadion en de passie waarmee de spelers van FC Utrecht speelden tijdens de afscheidswedstrijd van Van der Maarel.