×
Home Nieuws Livescore

De Ligt's basisplaats bij Oranje wankelt volgens journalist

De Ligt's basisplaats bij Oranje wankelt volgens journalist
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 16:16 uur

Jonge verdediger Matthijs de Ligt staat mogelijk voor een uitdaging om zijn basisplaats in het Nederlands elftal te behouden, volgens voetbalanalist Valentijn Driessen van De Telegraaf. De Ligt wordt geconfronteerd met stevige concurrentie binnen het team, wat zijn positie op het veld kan bedreigen. Na zijn recente prestaties tegen Bosniƫ & Herzegovina, waarbij hij niet zijn beste spel liet zien, zou de druk om te presteren alleen maar toenemen.

Met talentvolle verdedigers die strijden om een plek in de basisopstelling van Oranje, waaronder spelers als Virgil van Dijk en Stefan de Vrij, zal De Ligt moeten blijven vechten voor zijn positie. De 21-jarige verdediger, die bekend staat om zijn sterke spel en leiderschap, zal zijn beste vorm moeten laten zien om zijn plaats in het team veilig te stellen.

Hoewel De Ligt al indruk heeft gemaakt met zijn prestaties in het verleden, is het belangrijk voor hem om consistent te blijven en te laten zien dat hij klaar is voor de uitdagingen die voor hem liggen. Met het oog op het naderende EK en de hoge verwachtingen van het Nederlandse publiek, zal De Ligt moeten bewijzen dat hij een onmisbare schakel is in de verdediging van Oranje.