×
Home Nieuws Livescore

Lee Carsley verkent Saudische competitie, Ivan Toney niet vergeten.

Lee Carsley verkent Saudische competitie, Ivan Toney niet vergeten.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 15:08 uur

Voormalig Engels international Lee Carsley heeft aangekondigd dat hij zijn horizon wil verbreden door zich te verdiepen in de Saudische competitie. Carsley, die momenteel fungeert als interim-bondscoach van Engeland, laat weten dat hij open staat voor nieuwe ervaringen en uitdagingen in het buitenland. Deze stap betekent echter niet dat hij spelers zoals Ivan Toney uitsluit, zelfs niet na diens transfer naar Al-Ahli.

In tegenstelling tot zijn voorganger Ronald Koeman, die Steven Bergwijn buiten beschouwing liet na diens overstap naar de Saudische competitie, lijkt Carsley een meer open benadering te hebben. De keuze van de Engelse oefenmeester om de deur niet te sluiten voor Toney, ondanks zijn nieuwe club Al-Ahli, toont aan dat hij spelers beoordeelt op basis van hun kwaliteiten en niet op hun clubkeuze.

Carsley's besluit om zich te verdiepen in de Saudische competitie kan worden gezien als een teken van zijn ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen als coach. Met zijn ervaring als speler en nu als interim-bondscoach, lijkt hij vastbesloten om nieuwe inzichten op te doen en zijn kennis van het voetbal te verbreden. Het is duidelijk dat Carsley niet bang is om nieuwe wegen in te slaan en dat hij bereid is om buiten de gebaande paden te treden in zijn streven naar succes.