×
Home Nieuws Livescore

Juventus jaagt op David Hancko voor defensieve versterking.

Juventus jaagt op David Hancko voor defensieve versterking.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 13:48 uur

In 2025 heeft Juventus zijn zinnen gezet op de verdediger David Hancko, zo meldt de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse topclub is vastbesloten om trainer Thiago Motta meer opties te bieden in het hart van de defensie en ziet in Hancko een belangrijk doelwit om dit doel te verwezenlijken.

Hancko, die momenteel speelt voor een andere Europese club, heeft indruk gemaakt met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om het spel van achteruit op te bouwen. Zijn stijl van spelen past goed bij de filosofie van Juventus en het is dan ook geen verrassing dat de club hem hoog op het verlanglijstje heeft staan.

De 25-jarige Hancko wordt gezien als een veelbelovende verdediger met een grote toekomst voor zich. Zijn mogelijke komst naar Juventus zou niet alleen de defensie versterken, maar ook de concurrentie binnen het team vergroten. Het is duidelijk dat Juventus serieus werk maakt van het versterken van het team en het behalen van sportieve successen in de nabije toekomst.