×
Home Nieuws Livescore

Frimpong verlaat Oranje-selectie voor Nations League duel.

Frimpong verlaat Oranje-selectie voor Nations League duel.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 13:32 uur

In aanloop naar het cruciale Nations League-duel tussen Nederland en Duitsland heeft bondscoach Ronald Koeman een tegenvaller te verwerken gekregen. Jeremie Frimpong, de talentvolle vleugelverdediger van Bayer Leverkusen, zal niet beschikbaar zijn voor de wedstrijd. De KNVB heeft laten weten dat Frimpong om persoonlijke redenen de selectie van Oranje heeft verlaten.

De afwezigheid van Frimpong zal een aderlating zijn voor het Nederlands elftal, aangezien de jonge verdediger de laatste tijd indruk maakte met zijn snelheid en aanvallende impulsen. Koeman zal nu moeten schuiven in zijn opstelling om het gemis van Frimpong op te vangen en een geschikte vervanger te vinden voor de belangrijke confrontatie met de Duitsers.

De exacte aard van de privé-omstandigheden die Frimpong dwingen om af te haken bij Oranje zijn niet bekendgemaakt. Het is te hopen dat de talentvolle verdediger snel zijn zaken op orde kan krijgen en weer beschikbaar zal zijn voor de volgende interlandperiode. Tot die tijd zal Koeman moeten improviseren om de defensie van het Nederlands elftal te versterken in de strijd om de punten in de Nations League.