×
Home Nieuws Livescore

Manchester United schakelt Murtough in voor Sancho-Ten Hag geschil

Manchester United schakelt Murtough in voor Sancho-Ten Hag geschil
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 13 september 2023 20:16 uur

Manchester United heeft een verrassende wending gegeven aan het drama rondom Jadon Sancho. John Murtough, de directeur voetbalzaken van de club, heeft de taak gekregen om het conflict tussen de buitenspeler en trainer Erik ten Hag op te lossen. Dit nieuws is naar buiten gebracht door het Engelse Express, een betrouwbare bron.

Het begon allemaal toen Ten Hag besloot om Sancho buiten de selectie te laten voor de wedstrijd tegen Arsenal. De reden hiervoor was dat de trainer vond dat Sancho niet genoeg inzet toonde tijdens de trainingen. Sancho reageerde hierop via social media en beweerde dat Ten Hag hem als zondebok gebruikte. Hij benadrukte dat hij zich volledig had ingezet tijdens de trainingen en dat er andere redenen waren waar hij niet verder op in wilde gaan. Sancho voelde zich al te lang de zondebok en vond dit niet eerlijk.

Nu heeft Richard Arnold, een bestuurder van Manchester United, Murtough de opdracht gegeven om te bemiddelen tussen Sancho en Ten Hag. Dit is niet alleen van belang voor de persoonlijke verhoudingen, maar ook voor het sportieve aspect. Ook Antony, een andere speler op de flank, kampt namelijk met de nodige problemen buiten het veld. Hierdoor is de spoeling dun geworden op de flank bij Manchester United, waar onder andere de Nederlanders Tyrell Malacia en Donny van de Beek onder contract staan. Om deze reden is er zelfs sprake van interesse in de transfervrije Anwar El Ghazi, wat voor veel opschudding heeft gezorgd.

Het is duidelijk dat Manchester United er alles aan wil doen om de situatie rondom Sancho en Ten Hag op te lossen. Murtough zal zijn uiterste best doen om tot een compromis te komen en de rust terug te brengen binnen de club. Het is afwachten hoe dit zich verder zal ontwikkelen en of Manchester United inderdaad een nieuwe aanwinst zal verwelkomen in de vorm van Anwar El Ghazi.