×
Home Nieuws Livescore

Onduidelijkheid rond contract Frenkie de Jong bij Barcelona

Onduidelijkheid rond contract Frenkie de Jong bij Barcelona
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 12:56 uur

Het is nog altijd onzeker wat de toekomst zal brengen voor Frenkie de Jong bij FC Barcelona, zo meldt het Spaanse sportmedium Mundo Deportivo. De Nederlandse middenvelder heeft de club nog geen duidelijkheid verschaft over zijn contract, wat voor de nodige speculatie zorgt binnen de Catalaanse club. Met de onzekerheid rondom De Jong en ook de twijfel over de toekomst van verdediger Ronald Araujo, is Barcelona nu actief op zoek naar mogelijke vervangers.

De situatie rondom Frenkie de Jong houdt de gemoederen flink bezig bij Barcelona. De 24-jarige middenvelder, die in 2019 overkwam van Ajax, wordt gezien als een belangrijke speler voor de toekomst van de club. Echter, het uitblijven van duidelijkheid over zijn contractverlenging zorgt voor onrust binnen de club en onder de fans. De Jong zelf heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de speculaties rondom zijn toekomst.

Naast de situatie van De Jong is ook de onzekerheid omtrent Ronald Araujo een punt van zorg voor Barcelona. De Uruguayaanse verdediger heeft indruk gemaakt met zijn optredens, maar zijn contract loopt ook af en er is nog geen beslissing genomen over een eventuele verlenging. Hierdoor is de clubleiding van Barça genoodzaakt om alvast te kijken naar mogelijke vervangers, mochten De Jong en Araujo besluiten om de club te verlaten.

De komende periode zal cruciaal zijn voor FC Barcelona, aangezien de clubleiding snel duidelijkheid wil hebben over de contracten van Frenkie de Jong en Ronald Araujo. De fans hopen op goed nieuws en stabiliteit binnen de selectie, maar voor nu blijft het nog even afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen.