×
Home Nieuws Livescore

Van Hooijdonk lovend over Gravenberch na zege Oranje

Van Hooijdonk lovend over Gravenberch na zege Oranje
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 12:40 uur

Voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk heeft volop genoten van de prestaties van het Nederlands elftal tijdens hun recente wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina. Als analist was Van Hooijdonk vooral onder de indruk van de jonge middenvelder Ryan Gravenberch, die volgens hem de absolute uitblinker was in het team onder leiding van bondscoach Ronald Koeman.

Van Hooijdonk, die zelf jarenlang op hoog niveau heeft gespeeld, prees de technische vaardigheden en het spelinzicht van Gravenberch. De 18-jarige middenvelder liet zien dat hij zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje staat en wist met zijn spel het verschil te maken in de wedstrijd. Van Hooijdonk is ervan overtuigd dat Gravenberch een grote toekomst voor zich heeft in het Nederlands elftal en mogelijk zelfs daarbuiten.

De lof van Van Hooijdonk voor Gravenberch komt op een moment dat het Nederlands elftal op zoek is naar nieuwe talenten om de ploeg te versterken. Met spelers als Gravenberch die zich op internationaal niveau laten gelden, lijkt de toekomst van Oranje er rooskleurig uit te zien. Bondscoach Ronald Koeman zal ongetwijfeld tevreden zijn met de ontwikkeling van zijn jonge talenten en hoopt op een succesvolle voortzetting van de kwalificatiewedstrijden voor het komende EK.