×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay verbaasd over De Ligt's optreden in Oranje

Hans Kraay verbaasd over De Ligt's optreden in Oranje
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 12:32 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Hans Kraay Jr. keek met verbazing naar de prestaties van Matthijs de Ligt tijdens de wedstrijd van het Nederlands elftal afgelopen zaterdag. De verdediger van Manchester United speelde een negatieve rol bij beide tegendoelpunten in het Nations League-duel tegen Bosniƫ en Herzegovina.

Kraay, die bekend staat om zijn scherpe analyses, uitte zijn verrassing over de ongebruikelijke fouten van De Ligt. De jonge verdediger, die normaal gesproken bekend staat om zijn solide verdedigende kwaliteiten, leek niet in topvorm te zijn tijdens deze belangrijke wedstrijd.

De voormalige profvoetballer benadrukte het belang van constante prestaties op het hoogste niveau, vooral voor een speler van het kaliber van De Ligt. Het is cruciaal dat spelers van zijn kaliber consistent optreden en hun team helpen om succes te behalen, vooral in internationale wedstrijden zoals deze in de Nations League.

Kraay's opmerkingen zullen ongetwijfeld stof doen opwaaien in de voetbalwereld en zullen naar alle waarschijnlijkheid ook De Ligt zelf niet ontgaan. Het is nu aan de jonge verdediger om te reageren op deze kritiek en te laten zien dat hij in staat is om zijn niveau weer op te krikken en zijn fouten recht te zetten in de komende wedstrijden.