×
Home Nieuws Livescore

Koeman looft Zirkzee, Gravenberch en De Ligt na zege.

Koeman looft Zirkzee, Gravenberch en De Ligt na zege.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 11:56 uur

Bondscoach Ronald Koeman heeft zijn lof uitgesproken over de prestaties van Joshua Zirkzee, Ryan Gravenberch en Matthijs de Ligt tijdens de recente overwinning van het Nederlands elftal op Bosniƫ en Herzegovina met 5-2. De coach is tevreden met hoe deze jonge talenten zich hebben laten zien op het veld en ziet veel potentie in hun ontwikkeling.

Na de succesvolle wedstrijd tegen Bosniƫ en Herzegovina, richt Koeman zijn blik nu op de toekomst en het WK van 2026. Hij is vastbesloten om met zijn team hard te werken en zich voor te bereiden op dit grote toernooi. De bondscoach is optimistisch over de kansen van Oranje en gelooft dat met de juiste inzet en focus, het team ver kan komen op het wereldkampioenschap.

Koeman merkt ook op dat er andere spelers zijn die hun kans willen grijpen en zich willen bewijzen in het nationale team. De concurrentie binnen de selectie wordt daardoor steeds groter, wat volgens de coach alleen maar positief is voor de ontwikkeling van het team als geheel. Hij benadrukt het belang van hard werken, discipline en teamgeest om succes te behalen op het hoogste niveau.