×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen waarschuwt voor te hoge verwachtingen Oranje

Valentijn Driessen waarschuwt voor te hoge verwachtingen Oranje
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 8 september 2024 11:32 uur

Na de overwinning van het Nederlands elftal met 5-2 op Bosnië en Herzegovina in de Nations League, heeft sportjournalist Valentijn Driessen zijn mening gegeven over de prestatie. Driessen benadrukt dat het belangrijk is om niet te snel te juichen na deze zege. Hoewel hij erkent dat spelers zoals Joshua Zirkzee en Ryan Gravenberch hebben uitgeblonken, wijst hij ook op het niveau van de tegenstander.

Driessen benadrukt dat het cruciaal is om realistisch te blijven en niet te hard van stapel te lopen na een overwinning tegen een team als Bosnië en Herzegovina. Hoewel Zirkzee en Gravenberch indruk hebben gemaakt, is het volgens de journalist belangrijk om te onthouden dat de tegenstander niet van hetzelfde kaliber is als topniveau teams.

De sportjournalist benadrukt dat het Nederlands elftal nog steeds ruimte heeft voor verbetering en dat het belangrijk is om kritisch te blijven, zelfs na een overwinning. Driessen gelooft dat het team van Oranje potentie heeft, maar dat er nog stappen gezet moeten worden om op internationaal niveau te kunnen concurreren met de absolute top.