×
Home Nieuws Livescore

Juventus scout PSV-talenten tijdens interland Verenigde Staten - Canada.

Juventus scout PSV-talenten tijdens interland Verenigde Staten - Canada.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 18:08 uur

Juventus heeft zaterdagavond tijdens de interland tussen de Verenigde Staten en Canada scouts gestuurd om twee PSV-spelers in de gaten te houden. Volgens het Italiaanse medium Tuttosport zijn Ricardo Pepi en Malik Tillman de spelers die de aandacht van de Italiaanse topclub hebben getrokken.

Ricardo Pepi, de jonge Amerikaanse aanvaller, en Malik Tillman, een Duits talent, worden gezien als veelbelovende spelers met een potentieel voor een succesvolle carrière in het Europese voetbal. Juventus lijkt geïnteresseerd te zijn in het aantrekken van deze talenten om hun selectie te versterken.

De aanwezigheid van Juventus op de tribune tijdens deze interland toont aan dat de club serieus is in hun zoektocht naar versterkingen. Het feit dat ze specifiek Pepi en Tillman observeren, geeft aan dat deze spelers hoog op het verlanglijstje van de Italiaanse grootmacht staan.

Het is nog niet bekend of Juventus concrete stappen zal zetten om Pepi en Tillman aan te trekken, maar de aanwezigheid van scouts bij deze interland is een duidelijk signaal dat de club actief op zoek is naar versterkingen voor de toekomst. De ontwikkelingen rondom deze potentiële transfers zullen ongetwijfeld nauwlettend worden gevolgd door zowel fans als kenners van het Europese voetbal.