×
Home Nieuws Livescore

Jonathan Tah onthult 'bizarre' zomer na mislukte Bayern-transfer.

Jonathan Tah onthult 'bizarre' zomer na mislukte Bayern-transfer.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 17:32 uur

Het was een tumultueuze zomer voor Jonathan Tah, de ervaren verdediger van Bayer Leverkusen. De 28-jarige Duitser stond op het punt om de overstap te maken naar Bayern München, maar tot zijn verbazing ging deze langverwachte transfer niet door. Tah omschrijft de gebeurtenissen als 'bizar' en kan nog steeds niet helemaal bevatten wat er precies is gebeurd.

Na maanden van speculatie leek de transfer van Tah naar Bayern München in kannen en kruiken. De verdediger had al afscheid genomen van zijn teamgenoten en leek klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Echter, op het laatste moment werd er een streep door de deal gezet, om redenen die voor Tah en zijn omgeving volkomen onverwacht waren.

De teleurstelling bij Tah is groot, maar de verdediger blijft strijdbaar. Hij richt zijn focus nu volledig op het komende seizoen bij Bayer Leverkusen en is vastberaden om zich te blijven ontwikkelen als speler. Ondanks de onzekere zomer die hij heeft gehad, is Tah vastbesloten om zijn beste beentje voor te zetten en te laten zien wat hij waard is op het veld.