×
Home Nieuws Livescore

Rooney verrast met magistrale vrije trap tijdens benefietwedstrijd

Rooney verrast met magistrale vrije trap tijdens benefietwedstrijd
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 16:32 uur

Voormalig profvoetballer Wayne Rooney bewijst dat zijn voetbaltalent nog altijd springlevend is, ondanks dat hij al bijna vier jaar geen officiële wedstrijden meer speelt. Tijdens een hartverwarmende benefietwedstrijd tussen de Manchester United Legends en Celtic Legends liet de 38-jarige Engelsman zien dat zijn magische traptechniek nog altijd ongeëvenaard is. Met een sublieme vrije trap krulde Rooney de bal op prachtige wijze in de kruising, tot groot jolijt van het publiek.

De aanblik van Rooney, die ooit schitterde op de velden van Old Trafford en nu zijn kunsten vertoont in een liefdadigheidswedstrijd, bracht nostalgische gevoelens naar boven bij de fans. Zijn onmiskenbare klasse en pure voetbalintelligentie schitterden nog steeds, en zijn doelpunt was een herinnering aan de gloriedagen van de Engelse spits. De passie en toewijding waarmee Rooney zijn vak uitoefende, waren duidelijk zichtbaar in zijn perfect uitgevoerde vrije trap.

Hoewel Rooney tegenwoordig voornamelijk actief is als coach, blijft zijn liefde voor het spel onverminderd groot. Zijn indrukwekkende prestatie tijdens de benefietwedstrijd toonde aan dat een ware voetballegende nooit zijn talent verliest. Met zijn briljante doelpunt bewees Rooney eens te meer dat zijn voetbalkunsten tijdloos zijn en dat zijn naam voor altijd verbonden zal blijven met de grootsheid van het voetbalspel.