×
Home Nieuws Livescore

Kluivert herleeft jeugdliefde bij Ajax-reünie op De Toekomst

Kluivert herleeft jeugdliefde bij Ajax-reünie op De Toekomst
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 15:08 uur

Voormalig Ajax-jeugdspeler Justin Kluivert koestert warme herinneringen aan zijn tijd bij de Amsterdamse club. De buitenspeler, die nu zijn kunsten vertoont bij AS Roma, voelt de liefde voor de club die hem heeft gevormd weer opbloeien wanneer hij terugkeert naar De Toekomst. Het is op deze vertrouwde grond waar Kluivert zijn passie voor voetbal ontdekte en zijn talent kon ontwikkelen, en elke keer dat hij terugkeert, voelt het als thuiskomen.

De jeugdopleiding van Ajax heeft een speciaal plekje in het hart van Kluivert, die daar de basis legde voor zijn professionele carrière. Zijn tijd op De Toekomst heeft hem niet alleen gevormd als voetballer, maar ook als persoon. De waarden en principes die hij daar heeft geleerd, draagt hij nog altijd met zich mee in zijn loopbaan als profvoetballer.

Terugkeren naar Ajax, zij het voor een training of een bezoek, brengt een golf van nostalgie en trots met zich mee voor Kluivert. Het is een moment om even stil te staan bij zijn roots en te reflecteren op de weg die hij heeft afgelegd sinds zijn vertrek naar Italië. De band tussen Kluivert en Ajax zal altijd blijven bestaan, ongeacht waar zijn carrière hem nog zal brengen.