×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-directeur wil buitenlandse clubs aanpakken op transfermarkt

Feyenoord-directeur wil buitenlandse clubs aanpakken op transfermarkt
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 14:48 uur

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese heeft zijn ongenoegen geuit over de manier waarop sommige buitenlandse clubs te werk gaan op de transfermarkt. In een recent interview met Voetbal International liet Te Kloese weten dat hij als bestuurslid van de overkoepelende organisatie ECA veranderingen wil doorvoeren. Hij benadrukte dat er aanpassingen nodig zijn om de integriteit en eerlijkheid binnen het transferproces te waarborgen.

Te Kloese bekritiseerde de handelswijze van bepaalde clubs die volgens hem niet altijd transparant en ethisch verantwoord handelen bij transfers. Hij benadrukte het belang van een gelijk speelveld voor alle clubs en spelers, en streeft ernaar om misstanden aan te pakken. Als bestuurslid van de ECA zet hij zich in voor een eerlijke en rechtvaardige transfermarkt waarin alle partijen gelijke kansen krijgen.

De Feyenoord-directeur benadrukte dat het noodzakelijk is om de regels en richtlijnen rondom transfers aan te scherpen om misbruik en oneerlijke praktijken tegen te gaan. Te Kloese is vastbesloten om samen met andere bestuurders binnen de ECA te werken aan een transparanter en ethischer transferbeleid. Hij hoopt hiermee een positieve verandering teweeg te brengen binnen het internationale voetbal en de belangen van alle betrokken partijen te behartigen.