×
Home Nieuws Livescore

Eredivisie-directeur dringt aan op doorgang Ajax - Utrecht

Eredivisie-directeur dringt aan op doorgang Ajax - Utrecht
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 14:16 uur

Eredivisie-directeur Jan de Jong staat voor een uitdaging nu de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht volgende week zondag mogelijk in gevaar is door een aangekondigde politiestaking. De heer De Jong heeft aangegeven 'erop aan te dringen' dat de wedstrijd toch doorgang vindt, ondanks de dreiging van een gebrek aan politie-inzet. Maandag staat er een nieuw overleg gepland tussen de Eredivisie, de clubs en de politie om tot een oplossing te komen.

De situatie rondom de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht wordt steeds nijpender nu de politiestaking dreigt roet in het eten te gooien. Jan de Jong zal tijdens het overleg op maandag proberen om alle partijen op één lijn te krijgen en tot een werkbare oplossing te komen. Het belang van de veiligheid van spelers en supporters staat hierbij uiteraard voorop.

Met nog maar een week te gaan tot de geplande wedstrijd, groeit de spanning rondom de mogelijke afgelasting door de politiestaking. Jan de Jong zal zijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het duel tussen Ajax en FC Utrecht gewoon doorgaat, maar de uitkomst van het overleg op maandag zal bepalend zijn voor het verdere verloop. Voetballiefhebbers houden hun adem in en hopen op een positieve uitkomst die het voetbalfeest niet in de weg zal staan.