×
Home Nieuws Livescore

Barbarez: "Nederlands elftal favoriet, maar Bosnië heeft kansen."

Barbarez:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 14:08 uur

In aanloop naar het Nations League-treffen heeft Sergej Barbarez, de bondscoach van Bosnië, het Nederlands elftal bestempeld als de favoriet. De 52-jarige coach erkent de kwaliteit van de Nederlandse selectie, maar gelooft dat zijn eigen team zeker kans maakt op een goed resultaat. Met beide ploegen die strijden om de overwinning, belooft het een spannende wedstrijd te worden.

Barbarez benadrukt dat Oranje over veel talent en ervaring beschikt, wat hen tot een geduchte tegenstander maakt. Echter, de Bosnische bondscoach is vastberaden om zijn spelers goed voor te bereiden en tactisch sterk te laten spelen om de Nederlandse ploeg te kunnen verrassen. Hij gelooft in de mogelijkheden van zijn team en is vastbesloten om een sterke prestatie neer te zetten.

Met de favorietenrol die op de schouders van het Nederlands elftal rust, voelt Barbarez dat zijn team in de positie van underdog kan gedijen. Hij ziet dit als een kans voor Bosnië om te laten zien wat ze waard zijn en om te strijden voor een positief resultaat tegen een sterke tegenstander. De bondscoach is optimistisch en vol vertrouwen in de capaciteiten van zijn spelers om een verrassing te kunnen veroorzaken in deze belangrijke wedstrijd.