×
Home Nieuws Livescore

De Graafschap strikt Finse verdediger Seth Saarinen voor 2025

De Graafschap strikt Finse verdediger Seth Saarinen voor 2025
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 12:48 uur

Het is nog maar net herfst, maar De Graafschap heeft al een spraakmakende winterversterking weten binnen te halen. De club heeft namelijk de 23-jarige verdediger Seth Saarinen uit Finland weten te strikken. Saarinen komt in 2025 transfervrij over van KuPS en zal de verdediging van De Graafschap komen versterken.

Met de komst van Saarinen hoopt De Graafschap meer stabiliteit en kracht achterin te krijgen. De Finse verdediger staat bekend om zijn sterke tackles, goede positionering en opbouwend vermogen. Hij heeft al ervaring opgedaan in de Finse competitie en is klaar voor een nieuwe uitdaging in Nederland.

Saarinen zelf is ook enthousiast over zijn transfer naar De Graafschap. Hij ziet het als een geweldige kans om zich verder te ontwikkelen en zijn kwaliteiten te laten zien in een nieuwe omgeving. De supporters van De Graafschap kunnen zich verheugen op de komst van deze talentvolle verdediger en hopen dat hij een belangrijke rol zal spelen in het succes van de club.

Met de aanwinst van Seth Saarinen laat De Graafschap zien dat ze ambitieus zijn en streven naar verbetering. De fans kijken reikhalzend uit naar zijn debuut en zijn benieuwd hoe hij zich zal manifesteren in het shirt van De Graafschap. De winter lijkt nog ver weg, maar de transferperiode is voor De Graafschap nu al geslaagd met de komst van Seth Saarinen.