×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord versterkt Raad van Commissarissen met ervaren bedrijfskundige

Feyenoord versterkt Raad van Commissarissen met ervaren bedrijfskundige
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 13 september 2023 17:48 uur

In een verrassende zet heeft Feyenoord zijn Raad van Commissarissen versterkt met een nieuwe toevoeging. Via de officiële kanalen van de club is bekendgemaakt dat de Nederlandse bedrijfskundige Eelco Blok zich bij het team voegt. Met onmiddellijke ingang zal Blok plaatsnemen in de RvC van de Rotterdammers, nadat er recentelijk een vacature was ontstaan.

Blok, een ervaren bestuurder die zijn thuisbasis in Rotterdam heeft, zal de positie innemen van Gérard Moussault. Volgens de statuten van de club is het na twee termijnen van vier jaar niet meer mogelijk voor Moussault om herbenoemd te worden. Blok heeft een indrukwekkende staat van dienst, waarbij hij van 2011 tot 2018 de rol van bestuursvoorzitter bij KPN vervulde. Daarnaast bekleedde hij eerder een topfunctie bij GSMA en heeft hij momenteel ook een plek in de Raad van Commissarissen van Signify, Fairphone en VolkerWessels. Ook heeft hij in het verleden een vergelijkbare functie gehad bij PostNL.

Met de komst van Blok is het controlerend en adviserend orgaan van Feyenoord compleet. Naast Blok bestaat de Raad van Commissarissen uit Ronald Brus, Peter van der Laan, Sjaak Troost en voorzitter Toon van Bodegom. Samen zullen zij de club bijstaan in belangrijke beslissingen en strategische richting. Deze nieuwe toevoeging belooft een frisse wind te brengen in de bestuursstructuur van Feyenoord en kan mogelijk een positieve invloed hebben op de toekomstige ontwikkelingen van de club.