×
Home Nieuws Livescore

Gjivai Zechiël vastberaden om door te breken bij Feyenoord

Gjivai Zechiël vastberaden om door te breken bij Feyenoord
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 12:08 uur

Feyenoord-middenvelder Gjivai Zechiël blijft vol vertrouwen ondanks de komst van Hwang In-beom op Deadline Day. De geboren Rotterdammer is vastberaden om zijn plek in het team te behouden en blijft geloven in zijn kansen om door te breken. Zechiël is niet bang om in de schaduw te verdwijnen en ziet de concurrentie als een extra motivatie om zichzelf te bewijzen.

Met de aanwinst van Hwang In-beom heeft Feyenoord een sterke speler aangetrokken, maar Zechiël laat zich hierdoor niet uit het veld slaan. De middenvelder is vastbesloten om te laten zien wat hij in huis heeft en is ervan overtuigd dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor het team. Zijn focus ligt op hard werken en zichzelf blijven ontwikkelen, ongeacht de concurrentie om hem heen.

Zechiël benadrukt dat hij trots is om voor Feyenoord te spelen en zal er alles aan doen om zijn plek in het team te veroveren en te behouden. De geboren Rotterdammer is vastbesloten om zijn talenten te laten zien en te bewijzen dat hij een belangrijke speler kan zijn voor de club. Met een positieve instelling en een sterke motivatie kijkt Zechiël vol vertrouwen naar de toekomst en de uitdagingen die nog komen gaan.