×
Home Nieuws Livescore

Driessen betreurt transfer Promes naar United FC Dubai

Driessen betreurt transfer Promes naar United FC Dubai
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 11:48 uur

Nederlandse sportjournalist Valentijn Driessen heeft zijn teleurstelling geuit over de recente transfer van Quincy Promes naar United FC in Dubai. Driessen noemde de overstap van de veroordeelde aanvaller 'treurig', waarbij hij zijn bedenkingen uitte over de keuze van Promes om zijn carrière voort te zetten in de Verenigde Arabische Emiraten. De journalist benadrukte zijn zorgen over de reputatie van de voetballer en de boodschap die zijn transfer zou kunnen sturen naar jonge fans en de voetbalwereld in het algemeen.

Ondanks de kritiek van Driessen, waren enkele andere bekende voetballers zoals Ian Maatsen en Noa Lang positiever gestemd over de transfer van Promes. Op Instagram deelden zij hun steun voor de beslissing van de aanvaller om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij United FC. Maatsen en Lang lieten blijken dat zij Promes steunen in zijn keuze en hem succes wensen in zijn verdere loopbaan in het buitenland.

De tegenstrijdige reacties op de transfer van Quincy Promes tonen aan dat de voetbalwereld verdeeld is over zijn beslissing om naar Dubai te verhuizen. Terwijl sommigen begrip tonen voor zijn keuze en hem aanmoedigen in zijn nieuwe avontuur, uiten anderen hun zorgen en teleurstelling over de boodschap die zijn transfer zou kunnen overbrengen. Het blijft een onderwerp van discussie binnen de sportgemeenschap en zal ongetwijfeld nog voor de nodige gespreksstof zorgen in de komende periode.