×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn enthousiast over ontvangst in Saudi-Arabië. Op naar fans Al Ittihad!

Steven Bergwijn enthousiast over ontvangst in Saudi-Arabië. Op naar fans Al Ittihad!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 10:08 uur

Nederlandse voetballer Steven Bergwijn heeft een warm welkom gekregen in Saudi-Arabië, zo vertelt hij zelf. De aanvaller is enthousiast over zijn nieuwe avontuur bij Al Ittihad en kijkt ernaar uit om de supporters van de club te ontmoeten. Na zijn aankomst in het Midden-Oosten liet Bergwijn weten dat hij niet kan wachten om het veld te betreden en zijn kwaliteiten te tonen aan het Saudische publiek.

Bergwijn, die eerder uitkwam voor clubs als PSV en Tottenham Hotspur, is vastbesloten om een positieve indruk achter te laten bij zijn nieuwe team en de fans. De 24-jarige aanvaller heeft al ervaring op het hoogste niveau en hoopt zijn talent verder te ontwikkelen in de competitieve Saudische competitie. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid hoopt Bergwijn een belangrijke speler te worden voor Al Ittihad.

De transfer van Bergwijn naar Saudi-Arabië heeft de gemoederen in Nederland doen oplaaien, met fans die verdeeld zijn over zijn beslissing om de Eredivisie te verlaten. Echter, Bergwijn zelf is vastberaden om zich te focussen op zijn nieuwe uitdaging en is vastbesloten om succesvol te zijn bij zijn nieuwe club. Met zijn positieve instelling en sterke werkethiek lijkt Bergwijn klaar te zijn voor het volgende hoofdstuk in zijn carrière.