×
Home Nieuws Livescore

Medunjanin vermoedt extra motivatie Tahirovic bij duel Nederlands elftal

Medunjanin vermoedt extra motivatie Tahirovic bij duel Nederlands elftal
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 09:56 uur

Haris Medunjanin heeft het vermoeden dat Benjamin Tahirovic zichzelf extra wil laten zien tijdens het aankomende duel tussen het Nederlands elftal en Bosnië. Tahirovic, die momenteel op een zijspoor is beland bij Ajax, blijft echter een belangrijk onderdeel van de nationale ploeg van Bosnië en Herzegovina.

De middenvelder, die bij Ajax weinig speeltijd krijgt, ziet het treffen met Oranje als een uitgelezen kans om zijn kwaliteiten te tonen en zijn waarde te bewijzen. Ondanks zijn situatie bij zijn club, blijft Tahirovic gemotiveerd en vastberaden om een positieve indruk achter te laten tijdens het internationale duel.

Medunjanin, die zelf ook actief is bij de nationale ploeg van Bosnië, benadrukt het belang van Tahirovic voor het team en gelooft dat de middenvelder zijn talent en potentieel kan laten zien, ongeacht zijn situatie bij Ajax. De wedstrijd tegen het Nederlands elftal biedt Tahirovic een podium om te schitteren en zijn stempel te drukken op het nationale team.

Met de steun van zijn teamgenoten en de aanmoediging van Medunjanin hoopt Tahirovic te kunnen excelleren tijdens het duel tegen Nederland. De middenvelder is vastbesloten om te laten zien wat hij in zijn mars heeft en zijn waarde voor Bosnië en Herzegovina te bewijzen, ondanks de uitdagingen die hij bij zijn club ondervindt.