×
Home Nieuws Livescore

Juventus bevriest salaris Pogba na positieve dopingtest

Juventus bevriest salaris Pogba na positieve dopingtest
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 13 september 2023 17:32 uur

Juventus neemt drastische maatregelen na de verrassende ontdekking van een positieve dopingtest bij Paul Pogba. De Italiaanse club uit Turijn heeft besloten om de financiële vergoeding van de Franse middenvelder te bevriezen en overweegt verdere stappen te ondernemen, zo meldt een betrouwbare bron van Sky Sports Italia.

Op een maandagochtend werd de wereld opgeschrikt door het nieuws dat Pogba na de Serie A-wedstrijd tegen Udinese betrapt was op dopinggebruik. De dopingautoriteiten in Italië hebben de voormalige Manchester United-speler een schorsing opgelegd. La Gazzetta dello Sport bracht naar buiten dat een Amerikaanse specialist Pogba het middel testosteron zou hebben voorgeschreven, waarop de middenvelder het zonder overleg met de medische staf van zijn club zou hebben ingenomen.

De Oude Dame heeft nu besloten om het salaris van Pogba te bevriezen. De club wacht op verdere onderzoeksresultaten alvorens te beslissen of de vergoeding al dan niet wordt uitgekeerd. Daarnaast richt Juventus zich op mogelijke vervolgstappen tegen Pogba.