×
Home Nieuws Livescore

Luuk de Jong: 'Heel groot' dat PSV mijn laatste club wordt

Luuk de Jong: 'Heel groot' dat PSV mijn laatste club wordt
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 09:48 uur

Luuk de Jong lijkt steeds dichter bij het afsluiten van zijn loopbaan bij PSV te komen. De 34-jarige spits heeft in een interview met De Telegraaf aangegeven dat de kans 'heel groot' is dat hij zijn carrière bij de Eindhovense club zal beëindigen. De Jong, die momenteel een belangrijke rol speelt in het team, lijkt vastbesloten om zijn tijd bij PSV op een hoogtepunt af te sluiten.

Naast zijn persoonlijke toekomstplannen, is De Jong ook vol lof over de huidige selectie van PSV. De ervaren spits is van mening dat PSV op dit moment over de beste selectie van de Eredivisie beschikt. Met talentvolle spelers en een sterke teamgeest, gelooft De Jong dat PSV klaar is om de strijd aan te gaan met de concurrentie en te strijden om de prijzen.

De uitspraken van Luuk de Jong zullen ongetwijfeld voor de nodige opwinding zorgen onder de fans van PSV. Met zijn ervaring en doelgerichtheid blijft De Jong een belangrijke speler voor de club, zowel op als naast het veld. Het is duidelijk dat de spits vastbesloten is om zijn tijd bij PSV tot een succesvol einde te brengen en zijn stempel te drukken op de Eredivisie.