×
Home Nieuws Livescore

Nederlands elftal start nieuw hoofdstuk tegen Bosnië & Herzegovina

Nederlands elftal start nieuw hoofdstuk tegen Bosnië & Herzegovina
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 09:16 uur

Het Nederlands elftal staat aan de vooravond van een nieuw avontuur op weg naar het WK van 2026. Op zaterdag 7 september zullen de Oranje Leeuwen het opnemen tegen Bosnië & Herzegovina in de Nations League. Na de teleurstellende nederlaag in de halve finale van het EK tegen Engeland, lijkt bondscoach Ronald Koeman van plan te zijn om drie wijzigingen door te voeren in zijn opstelling.

De verwachtingen zijn hooggespannen voor het Nederlands elftal, dat hoopt op een succesvolle start van de kwalificatiecampagne voor het WK. Met spelers als Memphis Depay, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt in de gelederen, beschikt Oranje over een talentvolle selectie die klaar is om de strijd aan te gaan met Bosnië & Herzegovina.

Koeman zal naar alle waarschijnlijkheid enkele nieuwe gezichten een kans geven in het basiselftal, om frisheid en nieuwe impulsen toe te voegen aan het team. De wedstrijd tegen Bosnië & Herzegovina zal een belangrijke test zijn voor de vernieuwde opstelling en tactiek van het Nederlands elftal, dat vastberaden is om zich te revancheren na de teleurstelling op het EK.