×
Home Nieuws Livescore

Van Persie: Olssen klaar voor Europese top, verbeterpunten nodig

Van Persie: Olssen klaar voor Europese top, verbeterpunten nodig
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 08:40 uur

Voormalig topspits Robin van Persie heeft hoge verwachtingen van de jonge talentvolle Simon Olssen uit het team van sc Heerenveen. Van Persie gelooft dat Olssen in staat is om in de toekomst de overstap te maken naar een Europese topcompetitie. De ervaren oefenmeester ziet echter nog ruimte voor verbetering bij de smaakmaker van de Friese club.

Olssen, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, heeft de aandacht getrokken van Van Persie door zijn indrukwekkende prestaties op het veld. De voormalige Oranje-international is ervan overtuigd dat de jonge speler het potentieel heeft om op het hoogste niveau te schitteren en zich te meten met de beste spelers in Europa.

Desondanks benadrukt Van Persie dat er nog werk aan de winkel is voor Olssen. De oefenmeester ziet nog verbeterpunten op het gebied van tactisch inzicht, fysieke kracht en mentale weerbaarheid die de ontwikkeling van de talentvolle speler kunnen bevorderen. Met de juiste begeleiding en training gelooft Van Persie dat Olssen zijn spel naar een hoger niveau kan tillen en klaar kan worden gestoomd voor een mogelijke overstap naar een Europese topclub.